زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست واریز هدیه ۲ میلیون تومانی روز معلم به حساب معلمان تا امشب | پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال گُرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟
سرخط خبرها

مقدمات تولید پادتن کرونا در کشور فراهم شد

  • کد خبر: ۲۴۳۰۷
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۶
مقدمات تولید پادتن کرونا در کشور فراهم شد
سرپرست پروژه پلاسمادرمانی کرونا در ایران گفت: با سعی و تلاش محققان ایرانی مقدمات تولید ایمنوگلوبولین اختصاصی (پادتن) کرونا در کشور فراهم شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، ایمنوگلوبولین اختصاصی علیه کرونا را می‌توان از پلاسمای انسانی تولید کرد. به عبارتی با خالص سازی پلاسما می‌توان آنتی بادی یا پادتن اختصاصی ضدکرونا ساخت و آن‌ها را در ویال (ظروف شیشه‌ای) کوچک نگهداری کرد.

مانند ایمنوگلوبولین‌های وریدی که از پلاسمای انسانی تهیه می‌شود که داروی با ارزش و گرانی است، می‌توان ایمنوگلوبولین اختصاصی علیه کرونا را هم تولید کرد.

حسن ابوالقاسمی گفت:فعالیت‌های تحقیقی تولید آنتی بادی علیه کرونا در کشور آغاز شده و به نظر می‌رسد قابلیت تولید ایمنوگلوبولین اختصاصی علیه کووید- ۱۹ در ایران وجود داشته باشد.

وی افزود: ایده نهایی ما ساخت پادتن علیه کرونا است و این کار درحال طی کردن مراحل خودش است به عبارتی دانشمندان ایرانی برای ساخت ایمنوگلوبولین اختصاصی علیه کرونا، گام‌های ارزشمندی برداشته اند.

سرپرست پروژه پلاسمادرمانی کرونا در ایران بیان داشت: کار‌های خوبی در این زمینه در کشور انجام شده و منتظر تائید آن‌ها از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم.

وی افزود: با انجام این کار هم نیاز به پلاسما برطرف نمی‌شود، به نظر می‌رسد پلاسما غیر از ایمنوگلوبولین اختصاصی، حاوی مواد دیگری است که در سیستم ایمنی بدن می‌تواند دخالت کند و باعث بهبودی آن شود.

سرپرست پروژه پلاسمادرمانی کرونا در ایران، خالص‌تر شدن پلاسما و امکان نگهداری راحت‌تر را از جمله مزیت‌های این طرح اعلام کرد و گفت: پلاسما در دمای کمتر از منهای ۲۰ درجه و در کیسه‌های مخصوص باید نگهداری شود، اما در این حالت نمونه‌ها در ویال کوچک‌تر و قابل حمل‌تر در داروخانه‌ها هم نگهداری خواهند شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از پادتن کرونا می‌توان به عنوان راهکار درمانی استفاده کرد، گفت: اگر مطالعات این موضوع را ثابت کند، وزارت بهداشت می‌تواند به عنوان روش درمانی به دیگران توصیه کند.

ابوالقاسمی ادامه داد: کشور‌های دیگر هم به دنبال این کار هستند، منتهی آن‌ها تاکنون اهداکنندگان زیاد نداشتند و در نتیجه تحقیقات آن‌ها در حد محدود انجام داده است و باید دید در آینده آنان چه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ما در زمینه صنعت پلاسما به خصوص در دهه ۸۰ بسیار رشد و موفقیت‌های خوبی کسب کردیم، افزود: برخی کشور‌ها اعلام کردند که پلاسما را در اختیار آن‌ها قرار دهیم تا ایمنوگلوبولین اختصاصی علیه کرونا تولید و برای ما ارسال کنند که فعلا ما به دنبال این راهکار نیستیم و بیشتر می‌خواهیم به خودمان متکی باشیم.

ابوالقاسمی گفت: تاکنون در کشور امکان تولید ایمنوگلوبولین عمومی (iv ig) نداشتیم و مجبور بودیم پلاسما را به خارج از کشور ارسال و در آنجا (iv ig) تولید و برای ما ارسال شوند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->